Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Køkkenet

Skovhusets Køkken

Skovhusets køkken bliver drevet af et erfarent team af kokke, køkkenassistenter, slagter og elever.

Filosofien er – Ærlig mad tilberedt af årstidens råvarer og med kærlighed!

Vores køkken har helt sikkert rødder i det nordjyske, hvilket blandt andet afspejler sig i en årelang tradition med torsdagsflæsk, helstegt pattegris, røgede fiskespecialiteter og hjemmelavet pålæg.

Selvom vi er stolte vendelboere, så henter vi også inspiration fra verden omkring os, og er i dag også leveringsdygtige i spændende udenlandske menuer, herunder blandt andet tapas som allerede er blevet en klassiker.

Vi har vores egen charcuteri afdeling hvor vi laver pålæg såsom røgede skinker, rullepølser, div. pølser samt postejer og pateer.

Vi har også et røgeri, hvor vi selv ryger sild, laks, makrel og andre fisk samt brieost, som er en af vores specialiteter.

Fårup Skovhus
Menu