Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Området omkring os

Området omkring os

Skovhuset er centralt placeret i Vendsyssel imellem badebyerne Blokhus og Løkken og tæt på Fårup Sommerland.

Skovhuset er omringet af nordjysk natur. I kan følge vejen igennem skoven helt ned til Saltum Strand, der er en af Nordeuropas allerbedste badestrande med fint hvidt sand og høje klitter. Det er muligt at køre i bil på stranden helt til Blokhus eller Løkken.

Den nærmeste by er Saltum som er en hyggelig lille kunstner by med gallerier, antik, uld/ garn og brugskunstforretning. Her finder I bl.a.

www.dengamlebrugskunst.dk

www.bindestuen.dk

www.galleriomegalfa.dk

www.galleri-saltum.dk

I byen ligger også Saltum egnssamling der er et lokalhistorisk arkiv og museum med spændende udstillinger.

www.egnssamlingen.dk

4. km. Fra Skovhuset ligger Fårup Sommerland som er en stor forlystelsespark med et væld af spændende aktiviteter for hele familien. Prøv f.eks. Falken der er den hurtigste trærutsjebane i Danmark eller Orkanen der både kører over og under vand! Parken indeholder også et stort vandland.

www.faarupsommerland.dk

Et par km. fra Skovhuset ligger også campingpladsen Jambo med en af Europas største minigolfbaner med afrikansk safari tema.

http://jambo.dk/minigolf

Besøg badebyen Blokhus som er kendetegnet ved de bredde hvide sandstrande og det historiske sømærke. Blokhus er en hyggelig by med massere af god stemning. I Blokhus klitplantage ligger gateway Blokhus med den store naturlegeplads og vandre, cykel og mtb-ruter.    

www.visitjammerbugten.dk/jammerbugten/gateway-blokhus

Nær den lille by Hune finder I den smukke Anne Justs have som altid er et besøg værd.

www.annejust.dk 

Ved den lille by Moseby ligger Etly Klarborgs butik og værksted. Etly Klarborg er designeren bag de søde og sjove Trip Trap-nisser.

www.etlyklarborg.dk

Besøg også badebyen Løkken med de 500 klassiske hvide badehuse på stranden og den hyggelige mole som er et perfekt sted at nyde, når solen går ned i Vesterhavet. Løkken byder også på butikker, bunkers fra 2. verdenskrig, de gamle gule fiskerhuse samt bolcheriet hvor man kan se bolcher og karameller blive produceret på gammeldags facon.

http://www.bolcheriet.dk   

Nord for Løkken ligger Rubjerg Knude Fyr som er verdens eneste tilsandede fyr, det vil med tiden skride i havet. Lidt længere nord på ligger kunstnerbyen Lønstrup med glaspusteri, smykkefremstilling, gallerier, tekstilhåndværk og Mårup Kirke.

www.rubjergknude.dk

www.rikkeprecht.dk

www.keramoda.dk

Længere nord på finder I også Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Ørnereservatet og Skagen

www.nordsoenoceanarium.dk

www.eagleworld.dk

www.skagen.dk

Tag også et smut til Aalborg og shop i gågaden, besøg Jomfru Ane Gade, Utzoncenteret ved den nye havnefront, Aalborg tårnet, Kunstmuseet Kunsten eller ikke mindst Aalborg Zoologiske have.

www.utzoncenter.dk

www.kunsten.dk

www.aalborgtaarnet.dk

www.aalborgzoo.dk

Fårup Skovhus
Menu