Go to Top
  • Ingen produkter i kurven.

Praktisk info – hotel

Hotel og overnatning i Fårup nær Løkken, Vesterhavet og Blokhus

Praktisk info

Skovhuset råder i dag over 27 værelser.

I restauranten serverer vi oftest buffet med bl.a. danske specialiteter som helstegt pattegris, stegt flæsk med persillesovs og hjemmerøgede fisk fra eget røgeri.

Værelsestyper:

Værelse 1- 20 (1 – 4 personer.)
Hyggeligt indrettet med eget badeværelse (brusebad), skrivebord, fjernsyn, dobbeltseng samt en hems med yderligere 2 sengepladser. De ligger i stuetagen hvilket også gælder for hovedbygningen, som også er i stueplan og handicapvenligt.

Værelse 21 – 25 (1 – 2 personer.)
Spartansk indrettet med seng og sengebord. Der er fælles toilet og bad på gangen hvor de 5 værelser deler de to badeværelser. Værelserne ligger på første sal ovenpå hovedbygningen. Der er egen indgang fra hovedbygningens gårdhave.

Værelse 26 -27 (1 – 2 personer.)
Hyggeligt indrettet med eget badeværelse (brusebad), fjernsyn og dobbeltseng. De ligger på første sal oven på hovedbygningen med en fælles terrasse ved indgangen. Der er egen indgang fra hovedbygningens gårdhave.

Generelle informationer:

Rygning: Alle værelserne er ikke-ryger værelser men det er tilladt at ryge på fællesområderne

Senge: Alle værelserne har senge som kan rykkes fra hinanden.

Wi-Fi: Der er fri Wi-Fi på hele Skovhuset

Husdyr: Det er tilladt at medbringe en hund eller kat på værelset hvis den er renlig og stille, dette skal oplyses ved bookingen. Pris pr. ophold 200 kr.

Check ind fra: kl. 14:00 / Check ud kl. 10:00.

Annullering af ophold: Reservationen kan annulleres uden beregning frem til 14 dage før ankomst. I skolebørnenes ferier, på helligdage og i forbindelse med musikarrangementer er fristen dog 30 dage før ankomst. Senere afbestilling/ udeblivelse pålægges et gebyr på 70 % af reservationens pris.

Miljøtillæg: Ved Overnatning på Skovhuset pålægges et miljøtillæg på 40 kr. pr. person pr. nat. Er dette ikke betalt forud for opholdet vil det blive opkrævet ved check in.

Afregning i restaurant: Afregning af drikkevarer og evt. mad skal ske i restauranten ved køb.

Parkering: Parkering er gratis

Morgenmad: Morgenmad er inkl. i alle ophold og serveres som udgangspunkt i tidsrummet kl. 08.00 – 10.00 ved mindre andet bliver oplyst ved check ind.

GPS: Ikke alle GPS’er finder vej til os. Kan din GPS ikke finde Skovhuset så kør til Saltum, drej ned mod havet i rundkørslen ved kirken og fortsæt et par km. Så ligger vi på venstre hånd.

Offentlig transport: Nærmeste busstation er i Saltum (2,5 km gåafstand)

Andre spørgsmål kontakt os på tlf. 98 88 11 45

Fårup Skovhus
Menu